Senaste inläggen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Jag ser i min besöks statistik att det fortfarande trillar in ganska många besökare dagligen här på bloggen, och som ni kanske märkt så har det varit vådligt tyst från mig ett tag. Jag har inte lagt ner bloggandet, utan efter den perioden som var av sjukdomar som avlöste varandra så kände jag att jag behövde en liten paus från bloggen för att återhämta mig lite. För er andra som bloggar så är ni fullt medvetna om att det faktiskt är väldigt tidskrävande och ibland lite stressigt att sköta en blogg.

Under tiden så har de hänt lite saker. Jag har gått från att vara sjukskriven för min axel till arbetssökande då det blev väldigt dåligt med jobb på företaget jag tidigare var hos, och med en läkare som rekommenderar att byta yrke pga axeln så tänkte jag nu att jag ska försöka ge mig på någonting nytt här i livet, vad det blir får vi se när tillfälle för det ges.

Axeln har väl blivit såpass mycket bättre att jag mer eller mindre helt kan röra axeln / armen igen, men när jag har armen i ett mer utsträck läge från kroppen så gör det fortfarande ont om man lyfter något lite tyngre, det gör även riktigt ont när man ska kasta boll med barnen, eller när man är vid havet och ska kasta macka med med barnen, då känner jag av det ordentligt, men läkaren tror att det kommer att blir bättre med tiden, så jag kämpar på med rehab för att göra allt jag kan från min sida för att få ordning på detta.

Gällande graviditeten så går vi nu och väntar på att få en tid för ett tillväxtultraljud då Katta går in i vecka 32 nu i veckan. Vi ska se så att bebisen växer som den ska med tanke på att Katta haft högt blodtryck hela graviditeten och massa andra komplikationer. Vi kommer antagligen att få en tid för igångsättning någon vecka innan full tid så vi måste veta att bebis växer som den ska först.

Nu är det dags att ro om barnen lite för dom har åkt på en eländig förkylning med hosta utan dess like och feber igen, dom två minsta är det som blivit drabbade denna gången, så det är bara att hoppas att det stannar där så inte fler blir sjuka igen. Nu är vi trötta på de kalla vädret och hoppas värmen kommer snart 🙂

By | 2017-03-22T08:02:43+00:00 mars 22nd, 2017|Allmänt, Familjeliv|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment