Senaste inläggen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Hej på er!

Det har gått ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, och ni kanske undrar hur det har gått med Althéra ersättningen?

Well, det började riktigt riktigt bra! Vi började ge den en Torsdag om jag inte minns helt fel, och det gick helt suveränt och långt över förväntan. Hela den helgen var Zelda så fruktansvärt lugn och avslappnad och allting gick som på räls och vi började känna oss lite lugnare här hemma när bebis äntligen kunden få komma till ro.

Det varade dock inte :/
Måndagen så började hon bli lite smått grinig igen och på Tisdagen så var det tillbaka till det vanliga med panikskrik igen så jag pratade med BVC och där skickade dom en remiss till Barn och ungdom här i Lysekil. Vi hade tur för redan samma eftermiddag ringde dom och sa att dom hade en avbokning dagen efter.

Väl där så gjorde dom ett pricktest för att se om det visade utslag på komjölkproteinallergi, men innan testet sa dom att om det visar något så vet vi, om det inte visar något så säger det ingenting för så små brukar inte ge utslag på det testet, och det gjorde det inte heller för Zelda.
Men läkaren som undersökte henne tyckte att hon var röd i mun/hals samt i ögonen så han trodde att Z har fått en virusinfektion och kan vara därför hon började skrika igen efter några dagar, så han tyckte att vi skulle ge henne alvedon under helgen och fortsätta med Althéra och om de fortfarande är oförändrat efter helgen så skulle vi få testa en ersättning som är ännu renare från komjölksprotein än Althéra.

Den helgen var de varannan dag bra och varannan grinig så när jag i måndags ringde och pratade med dom så kom vi fram till att vi skulle testa den som är mest ren från komjölksprotein. Dom hade den i Strömstad och sköteskan sa att hon kunde komma förbi med den hemma hos oss efter hon hade slutat jobbet den dagen, så hon tog en liten omväg bara för att lämna ersättningen till oss.
Så i Måndags kväll började vi med Neocate, men det gick inte många timmar efter vi gav henne en flaska med den innan Zelda verkligen började panikskrika och hon höll på så mer eller mindre hela natten med korta pauser då hon somnade till av utmattning.

Dagen efter så ringde jag sköterskan för att rådfråga lite då jag tycker det är konstigt att hon fick så ont i magen av en ersättning som ska vara mer eller mindre helt ren från mjölkprotein. Kände lite att det är något som inte riktigt stämmer, för den borde hon ju verkligen inte få ont i magen av.

Med tanke på Melvin och alla hans besvär med magen så tyckte hon att jag skulle ringa till BUM på NÄL och prata med dom, och jag hade ju ändå tänkt att ringa dit igår (Tisdag) för att boka om en tid Zelda har fått på Torsdag för uppföljning av sitt blåsljud på hjärtat då det är samma dag som skolavslutningen för barnen.
Dom tog mig och mina bekymmer för magen och vi kunde få komma dit redan idag 15,00 och träffa samma läkare som vi skulle träffa imorgon, och se om dom till och med kan få till ett ultraljud av hjärtat idag för att se hur det står till med blåsljudet och om den klaffen har stängt sig.
Så idag ska jag och Zelda åka in till NÄL för att följa upp blåsljudet på hjärtat och undersöka magen och se vad som kan tänkas vara fel på den.

 

By | 2017-06-14T08:06:35+00:00 juni 14th, 2017|Familjeliv, Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment