Senaste inläggen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Denna veckan har ju verkligen varit en bacill fylld sådan. Allt började med att Isabelle bad mig köra hem henne när vi kom till Ishallen för konståkningsträning i Måndags. Hon sa att hon inte mådde så bra, så jag vände och körde hem henne och medan jag och Nova var på träningen så hade hon börjat spy och Katta tog och styrde upp allt kring hennes magsjuka och sov uppe på soffan så I kunde ligga på madrass på golvet. När hon sedan var bra så tänkte Katta att hon skulle flytta ner och sova i sovrummet igen på Onsdagen men då började Nova spy, så Katta sa att eftersom hon ändå är inne i denna magsjukefas (brukar köra varannan magsjuka) så tar hon Nova också och fortsatte sova på soffan för att styra upp spyor nattetid. När vi vaknade Fredag morgon och Nova hade varit helt spy fri hela Torsdagen så bestämde vi oss för att ta och storstäds och sprita ur alla baciller.. Sagt och gjort.. När vi väl hade fått färdigt hela hemmet med dammsugning, dammat, tvättat golv, spritat handtag, lampknappar med mera.. Vad händer inte då? Jo, Melvin börjar spy han också. Han fick ligga i sängen hela Fredagen och det var bara att hålla tummarna för att dom andra skulle klara sig.

Fredagen gick och allt verkade bra, barnen som var friska (alla utom Melvin) åt kvällsmat och jag nattade Freja och Alexia. Det gick några timmar och sen hör jag Freja börjar grina så jag går ner till sovrummet och där låg hon hade hade spytt ner sin säng. Katta tog sängkläderna och gjorde rent dom från den värsta spyan i duschen innan de åkte in i maskinen och jag duschade F. Hon fick flytta upp på en madrass i vardagsrummet hon också. Kvällen gick och vi såg på fångarna på fortet utan några mer spyor. Jag bestämde mig för att gå och sova efter fortet då alla andra ändå skulle lägga sig. När jag gjort mig ordning och öppnar dörren till sovrummet tyckte jag att det luktade väldigt mycket spya?! lyser med telefonen ner i Alexias säng och jodå, även hon har spytt så samma visa igen, katta tog sängkläder och jag duschade henne.

magsjuka

Jag kände att Katta omöjligt kan ligga och passa på 3 barn så det slutade med att vi fick möblera om barnen lite, Nova fick flytta in och sova i Isabelles rum eftersom dom två är friska, så sov katta på soffan med Melvin och Freja på madrasser på golvet med varsin hink, jag la mig på madrass på golvet i Novas rum och Alexia på madrass bredvid mig med en hink bredvid sig. Gick väl ungefär en timme innan hon fortsatte spy, men jag hann banne mig sätta mig och och få upp henne samt fram med hinken så ingen mer olycka skedde ✌️ Hur grym är jag inte? 😀

Var tvungen att ligga på sidan hela natten (på min onda axel) så idag är det riktigt ömt i axeln och nacken och jag har sovit som en kratta, men tycker riktigt synd om min fru som inatt även hon åkte på den hemska magsjukan så nu är det jag mot magsjukan 😀 Ska väl mycket till om jag ska klara mig, men nu ska jag kämpa in i det sista för jag har inga planer på magsjuka jag också.. Tvätta händerna med tvål och vatten samt handsprit stup i kvarten nu samtidigt som jag försöker styra upp allt här hemma så familjen kan få kurera sig. Men snart är detta över för denna gången och vi kan återgå till en normal vardag 😀

  • Måndag – Isabelle magsjuk

  • Tisdag – Alexia hög feber och jätte slö

  • Onsdag – Nova spyr

  • Torsdag – Freja jätte ont i halsen och hosta – Alexia fortsatt feber och hostig / halsont

  • Fredag förmiddag – Melvin spyr (precis när vi städat klart hela huset)

  • Fredag kväll – Freja spyr

  • Fredag kväll – Alexia spyr

  • Natten mot lördag – Även Katta spyr

Nej nu är det nog dags att gå ner och se om något av gårdagens tvätt är torr så man kan ta ner den och hänga upp lite nytt som behöver torkas för det ligger tvätt på kö till tvättmaskinen och målet är att lyckas tvättat upp allt smutsigt idag så man kan få köra en till storstädning när alla blivit friska igen.

Hittills har dom senast insjuknade barnen iallafall fått i sig varsin rostad macka och på ungefär 40 minuter så har ingen macka kommit tillbaka till kocken vilket är ett väldigt gott tecken 😀

By | 2017-02-18T10:34:27+00:00 februari 18th, 2017|Familjeliv, Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment