Senaste inläggen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Midsommar och födelsedag

Igår var det midsommar igen, och i år föll det på samma datum som Frejas födelsedag. Freja är ju lite av en pojkflicka så hon har varit gång de senaste veckorna vi frågat om vad hon vill ha i present sagt att hon vill ha en bil. Ingen docka, ingen prinsess krona utan en bil…

Så hennes presenter blev en traktor med släp, ett utomhus spel (kasta ringar på pinnar), en leksakshäst och en målarbok med massa djur. Hon blev överlycklig över sina presenter, men det hon blev mest glad över var sin tårta. Jag ringde till det nya stället i stan, Kajkantens konditori och Café och pratade med dom i veckan gällande tårta till hennes födelsedag. Jag frågade om en god somrig tårta med någon form av pokemon tema. Då undrade dom om det var någon speciell figur som jag ville ha, och jag minns inte namn på alla så jag sa bara om de finns någon rosa så kör på det, annars får ni fria händer och göra vilken ni vill.

Nu hade jag räknat med att det skulle bli som vanligt när man köper tårta här i stan, en bild printad på marsipan men döm av min förvåning när jag kom dit för att hämta tårtan. Dom sa att dom hade googlat för att se vad de fanns för rosa pokemon och berättade att figuren heter Jigglypuff och sedan gick dom till kylen för att hämta och visa tårtan.

Snacka om att det blev en succé hemma! Inte bara att den var så fin så Freja ställde sig tveksam till att faktiskt äta upp den, men den var även så god så att Melvin som annars avskyr tårta åt 2 rejäla bitar!

 

Midsommarfirande

Vi har varit mycket i svärföräldrarnas hus den senaste veckan då dom är utomlands. Vi har varit där och tagit hand om huset och lekt på landet nästan varje dag.

En dag kom det dit en tant för att kolla om dom var hemma, men det slutade med att hon stod och pratade med Katta väldigt länge om ja.. allt möjligt? 🙂
Hon tipsade om ett midsommarfirande som barn brukar uppskatta vid en strand nära svärföräldrarna och det skulle börja klockan 11.

Vi sov till 9 snåret och sedan stressade vi hela morgonen med frukost och bebis som skulle äta och sen bajsa och både det ena och de tredje, men vi hann iväg och hann dit till strax innan 11. Vi tänkte att dom nästan var klara med att klä midsommarstången när vi väl kommit fram men ICKE! det var helt folktomt på stranden. Vi stod där som 8st frågetecken och funderade på vad som har hänt. Kockan var 10.54 när vi var framme och det var som sagt inte en käft på stranden.

Vi hade ju ändå åkt dit så vi gick iallafall iväg till  gräset och sanden så barnen kunde få leka lite innan vi åkte tillbaka till huset för att fira Freja.
Jag hade ju blixt och grejer liggande i bilen och då jag inte plåtat på väldigt länge så ställde jag ut blixten en bit ut i havet och tog några bilder på barnen innan vi åkte.

Tänka sig att de nu har gått hela 4 år sedan Freja bestämde sig för att göra familjen sällskap i ilfart, och hon var så himla stressad på att få förgylla våran vardag så hon nästan kom och sa Tjena! i ambulansen på väg till förlossningen. Läs mer om förlossningsberättelsen här nedan

By | 2017-06-24T11:50:55+00:00 juni 24th, 2017|Familjeliv, Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment