Senaste inläggen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Kolik eller mjölkproteinallergi

Allting började på BB med att Zelda hade blåsljud på hjärtat som inte försvann så vi fick göra ett EKG och ultraljud på hjärtat som visade ett 2mm stort hål på en mellanvägg i hjärtat, men läkaren som hade jour den dagen var hjärtspecialist på barnavdelningen och hon trodde att detta skulle växa ihop men dom vill ha henne under uppsikt så vi ska bli kallade när Zelda är 2 månader för att lyssna och eventuellt göra ett nytt ultraljud för att se hur det ser ut nu.

Under hela ultraljudet sov Zelda och var så fruktansvärt duktig där hon låg med sladdar på bröstet och en läkare som kletade runt med ultraljud länge och noggrant.

När vi fick komma hem från BB så fortsatte allting gå som på räls och Zelda sov mer eller mindre hela tiden, grinade knappt något alls. Allting var en dröm.

Men som med dom andra barnen så har inte Katta kunnat amma längre än ca 1 vecka då mjölen tagit slut, men det är inget vi har gjort någon större grej utav då dom andra barnen har fungerat fint på ersättning, dock på NAN´s H.A då dom inte har klarat av Semper utan att deras magar har sagt ifrån.

Vi började som vanligt med att testa Sempers vanliga ersättning och det gick bra i ungefär två dagar sen började de med skrikande och ont i magen ganska ofta, så vi gick över på NAN H.A 1 och sempers magdroppar och vi tyckte att det fungerade bra.. i några få dagar sen blev det även skrik och ont i magen av den så jag åkte till affären och kollade vad som fanns och kom hem med Semper Lemolac. Äntligen blev det bra, och inte alls mycket grinande på dagarna… i ca 2 dagar sen var det igång igen, så vi har kört paket efter paket men ingenting verkar fungera på henne.

mjölkproteinallergi

De slog mig att jag misstänkte att hon hade blivit förstoppad så jag tog tempen på henne i rumpan, och precis som med dom andra barnen, speciellt Melvin så kom det ut en jätte lång och jätte hård korv medan jag tempade henne. Jag tog upp detta med BVC som pratade med sin barnläkare och vi blev ordinerade Lactulos, 5ml  3 gånger om dagen samt 10 droppar minifom innan varje måltid, och detta fick igång bajsandet igen, men hon skriker fortfarande mer eller mindre all vaken tid, och skriker helt hysteriskt och otröstligt. Mest skriker hon runt 22-02 på kvällarna / nätterna.

Vi har ju funderat på om det är kolik, men jag vill verkligen inte ta de för givet och helt utesluta magen med tanke på allt som varit med Melvin sen han bajsade blod och alla miljoner blodprover och ultraljud, magnetröntgen, gastro och koloskopi som han behövt genomgå, så igår ringde jag till BVC igen och frågade om det finns någon ersättning som inte innehåller komjölksprotein (vilket jag läst att det finns, men vill ändå fråga först) och hon sa att eftersom vi har tid på Onsdag och det är långhelg så skulle vi få testa en ersättning dom hade fått varuprover på till BVC så vi fick två burkar Althéra igår att testa med.

Jag vet inte om det är för tidigt att avgöra då vi inte ens kört den i 24 timmar ännu, men på dagen efter vi hade börjat med den så kändes hon lite lugnare och inte riktigt lika skrikig och hade några underbara stunder där hon faktiskt var vaken och låg och tittade runt utan att skrika, men natten har varit hemsk, och då menar jag verkligen hemsk, hon höll på länge och intensivt i panikartat skrik. Jag har varit uppe med henne de senaste nätterna så Katta tog denna natten, men jag kan verkligen inte somna när jag hör hur hon höll på, men jag tror jag slocknade vid 02.30 tiden och då höll hon fortfarande på, så idag lär Katta vara helt slut. Jag behöver normalt inte alls lika mycket sömn som hon utan klarar mig fint på bara 4-6 timmar per natt, inte optimalt men det går 🙂 Så inatt får jag ta över igen så hon får försöka sova ut.

Jag lider med stackars Zelda men vi ska hålla ut nu och se om denna ersättning hjälper, och om den gör det så kommer vi att få remiss till barn och ungdom för att kolla upp magen och få ersättning på recept då den är svindyr att köpa på apoteket utan recept, men fungerar den inte och hon inte riktigt bajsar som hon ska så lär de bli remiss ändå, så vi får helt enkelt låta tiden visa vart detta slutar.

mjölkproteinallergi

By | 2017-06-04T09:02:00+00:00 juni 3rd, 2017|Familjeliv, Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment