Alla retrievers med bilder

Retrievers är en samling hundraser som passar perfekt som familjehundar. Det är ganska stora hundar som kan bli mycket duktiga med rätt träning. Jag tycker också allihopa har ståtliga utseenden som du kan se med bilderna här nedanför.

Jag har en särskild kärlek till just Golden retriever eftersom jag själv har vuxit upp med en sådan. Jag kan intyga om att det är den snällaste hunden man kan tänka sig. Den är mysig att bo med och den har en gott hjärta. En Golden med rätt uppfostring är det finaste som finns.

De andra raserna har jag mindre personlig erfarenhet av. Men jag har hört gott om de flesta. Nova scotia duck tolling retriever ska exempelvis vara en bra familjehund och Curly coated retriever är definitivt ingen jakthund men behöver mycket aktivering. Därför kan den tränas till att användas i jaktsammanhang.

En flat som inleder listan vet jag är en busig vovve. Den äter också allt den kommer över. Lämnar du ett par strumpor liggandes finns definitivt risken att den hamnar i magen på din flatcoated retriever. Alla retrievers mår bra av att aktiveras mycket.

Källa / Läs mer: Retrievers.se – Hundsidan för dig som vill skaffa en

1. Flatcoated retriever

vuxen och stilig flatcoated retriever

2. Golden retriever

golden-retriever

3. Nova scotia duck tolling retriever

söt hund av rasen nova scotia duck tolling retriever

4. Labrador retriever

labrador retriever med tungan hängande

5. Chesapeake bay retriever

Hund av chesapeake bay retriever rasen

6. Curly coated retriever

Curly Coated Retriever i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *